Bilal Hancı tarafından ihanete uğrayan Esin Çepni canlı yayında yaşananları gözyaşları içinde anlattı

Kafalar grubu ile tanınan Bilal Hancı, eşinin geçtiğimiz gün yayınladığı ihanet videosunun ardından gündeme bomba gibi düştü.

YouTube'da Kafalar Grubu ile çektiği videoların ardından tanınan Bilal Hancı, bir eğlence mekanında eşi Esin Çepni'yi aldattı. Büyük bir yıkım yaşayan Esin Çepni, Bilal Hancı'nın kendisini aldattığı anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Tüm yaşananların ardından 2. Sayfa programına konuk olan Çepni, gözyaşlarını tutamadı.

Çepni, "Bizim aramızda büyük farklılıklar vardı bunu kabul ederek evlendi. Kültür ve yetiştirme tarzı olarak. Zevklerimiz hiç ortak noktada buluşmadı. Ayrılmaya karar vermişti ama görüşmeye devam etmiştik. Barıştıktan sonra fiziki ve sözlü şiddete asla maruz kalmadım çünkü öyle biri değil. İhanete de o yüzden şaşırdım.

Aramızda son 1 aydır kopukluklar vardı o yüzden ayrılık kararı aldık. 'Filminin galası var' diyerek Trabzon'a gitti. Daha uçağa binmeden galanın iptal olduğunu biliyormuş ama ona rağmen bana gittikten sonra söyledi. Akşam da boşanma kararı aldığımızı ailesine söylemeye gidiyor. Daha sonra da böyle olaylar oluyor. Bana gelen mailleri kontrol ederken 2 tane kadının attığını gördüm ve açtığımda görüntüyü gördüm. Kendisini aradım" ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
YORUMLAR