Bez Bebek'in Özge'sine bir de şimdi bakın! Sibel Kasapoğlu'nun değişimi şaşırttı

Bez Bebek'in Özge'si olarak tanınan Sibel Kasapoğlu yıllardır ekrandan uzakta bir yaşam sürdürüyor.

Bez Bebek'in Özge'si olarak tanınan Sibel Kasapoğlu yıllardır ekrandan uzakta bir yaşam sürdürüyor. Oyunculuk bölümünden mezun olan ve mesleğini bırakmayan Bez Bebek'in Özge'si Sibel Kasapoğlu, şimdiki haliyle görenleri şaşırtıyor.

Ekranın en çok izlenen işleri arasında pek çok fantastik dizi bulunuyordu. Bücür Cadı, Sihirli Annem, Acemi Cadı, Bez Bebek ve Selena da bu diziler arasındaydı. Oynadıkları rollerle özdeşleşip halen daha bu dizilerdeki karakterleriyle anılan pek çok isim bulunuyor. Sihirli Annem Çilek, Bez Bebek Özge, Bücür Cadı Zeliş, Acemi Cadı Toygar ve Selena Aslı da bunlardan bazılarıydı. Peki o isimler şimdi nerede ve ne yapıyorlar?

1- SİHİRLİ ANNEM - ÇİLEK

1998 yılında dünyaya gelen Zeynep Özkaya, İTÜ Çevre Mühendisliği'nden mezun oldu. Ancak şu anda hayatını sosyal medya influenceri olarak sürdürüyor.

2 - BÜCÜR CADI - ZELİŞ

1991 yılında dünyaya gelen Merve Erdoğan Carim, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısı olarak sahne alan oyuncu, evli ve bir çocuk annesi.

3 - ACEMİ CADI - TOYGAR

1984 yılında dünyaya gelen Kaan Yılmaz, İstanbul Üniversitesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu. Uzun zamandır ekranda olmayan Yılmaz, tiyatro kariyerini sürdürüyor.

4 - SELENA - ASLI

1972 yılında dünyaya gelen Selda Özbek Orpak, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü'nden mezun oldu. Sanatçı şimdilerde tiyatro çalışmalarını sürdürüyor.

5 - BEZ BEBEK - ÖZGE

1998 yılında dünyaya gelen Sibel Kasapoğlu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan Kasapoğlu, oyunculuk çalışmalarını sürdürüyor. (Akşam, Hüsna Köşger)

YORUM YAP
YORUMLAR