Berkay çok kızdı! "Selin Ciğerci delikanlıymış, sende ciğer yokmuş" kavgası büyüyor

Berkay'ın bu gece Ankara konserini başka konseri olduğunu belirterek iptal etmesinin yankıları sürüyor. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin de adının karıştığı olayda taraflar birbirini suçluyor.

(ÖZEL HABER)

Selin Ciğerci 5 Karat klibi

Şarkıcı Berkay, Ankara'Winner İncek ile bu gece konser için anlaşmış, ancak 12 saat kala sosyal medyadan, başka bir konseri olduğunu belirterek programını iptal etmişti.

Selin Ciğerci'nin sahneye çıkacağını teyit ettiği bu gece için tam 4 bin bilet satılmıştı.

Winner İncek Oteli'nin sahibi Asım Bölükbaşı, otelin sosyal medya hesabından bu gece konser vereceğini teyit eden sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’yi kastederek, "...Selin'in ciğeri varmış delikanlıyım diye ortada gezenlere inat" yazması Berkay’ı kızdırdı.

Berkay: Sendeki ciğeri tartmadan ölmem!

Bölükbaşı'nın sözlerine Berkay şu cevabı verdi: "Selin'in ciğeri olmaz mı? Ama sende gram yok! Haaa var dersen, direkt bana ulaş. Bu arada olaya sebep olan, bizimle gram alakası olmayan mevzu yüzünden bu ciğersiz yazıyı yazan kişiyi muhatap almak zorunda kalıyoruz, o da ayrı.

 

Bekliyorum ciğeri büyük kardeşim. direk bana ulaş. Lütfen!!!!! haaaaa tekrar yazıyorum insanları biz yanlış yapmışız gibi benim ve ekibimin üstüne salan kişilerle de her yerde sonuna kadar mücadelemi vereceğim. Hukuksal! Biz 27 kişi buradan ekmek yiyoruz, kimse bize çamur atamaz. İşi satan Haluk Şentürk, işi alan sizin ile anlaşan Özgür Aras, konser takvimini yeni firmamıza 14 Ağustos olarak aktaran Berkan Cönger ben ve ekip arkadaşlarım bu işin gram kenarında köşesinde yokuz."

Asım Bölükbaşı Berkay'ın bu sözlerine şöyle yanıt verdi:

"Sana saygımızdan abi dedik diye kendini bir şey mi sandın? Ciğerin kralı var bizde, hem suçlusun hem de zeytinyag gibi üste çıkıyorsun, yarın Ankara'da seni sevenlere gerçek yüzünü anlatacağım. Sen git Bodrum'da programını yap. Özgür Aras'ı ben mi menajer yaptım sana? Burada mafyacılık oynama. Biz sadece ekmeğimizdeyiz, senden de korkmayız. Bizi tehdit etme!" cevabını verdiler. 

Öte yandan, Ankara'nın en büyük eğlence merkezi olan Winner İncek'deki programın bu gece '5 Karat' şarkısıyla ünlenen Selin Ciğerci'nin katılımıyla gerçekleşeceği, biletlerini iade etmek isteyenlere ise yarın ücretlerinin ödeneceği açıklandı.

Berkay Şahin Harbiye konseri

YORUM YAP
YORUMLAR