Beren saat ve Kenan Doğulu cephesinde şok gelişme!

Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun arasındaki buzlar bir türlü erimiyor.

Kenan Doğulu ve Beren Saat'in arasının bozulmasının sebebi neydi?

Uçankuş Tv'nin haberine göre geçtiğimiz kış Kenan Doğulu'nun bir konser sonrası bir kadınla beraber Zincirlikuyu'da bir otelde kaldığı iddia edilmişti. 

Bununla kalmayıp Doğulu, konser sırasında kendisini videoya çeken kadına jest yaptığı görüldü.

Beren Saat'in bu olayı duyduğu ve bu durum sebebiyle evleri ayırdıkları ileri sürülmüşü. Saat'in Kenan Doğulu'nun doğum günü mesajında ki  'Masumiyetini kaybettin' sözü bu olayları doğrular nitelikteydi.

Bir yeni iddiaya göre Kenan Doğulu'nun ailesiyle beraber Avrupa turuna çıkacağı ileri sürüldü. Fakat bu plana Beren Saat'in dahil olmadığı söyleniyor...

Bu haberi yapan Instagram sayfasının yorumlarında Kenan Doğulu'nun kardeşi Canan Doğulu'nun yorumu dikkat çekti. 'Nereden çıkarıyorlar böyle şeyleri?' şeklindeki yorumu olayları yalanlar nitelikteydi. 

Fakat Beren Saat cephesinde durum daha farklı, Saat'in amcası Uğur Saat, Kenan Doğulu'nun Zincirlikuyu'da bir kadınla otelde kalması, eve gitmemesi Uğur Saat'i oldukça kızdırmış.

Uçankuş Tv'nin haberine göre, tüm bu olaylardan sonra artık Kenan Doğulu'nunda bu evlilik için çabalamayı bıraktığı Beren Saat'in sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan ötürü şikayt ettiği ve evleri artık kesin bir şekilde ayırdıkları ileri sürüldü...

(Uçankuş TV)

YORUM YAP
YORUMLAR