Bensu Soral Ve Bilinmeyenleri!

Herkesin hakkında bilgiler edinmek istediği Bensu Soral yazımızda. Kaç yaşında, nereli ve diğer nice bilgiler yer alıyor…

Bensu Soral, 2 Şubat 1991 tarihinde Bursa’da doğmuştur. Lise öğrenimini İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi’nde alan Bensu, Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü’nü tamamlamıştır.

bensu-soral-hakkında-kizlarnedio

Bensu Soral farklı bir cazibesi olan, göz renkleri son derecede güzel ve iyi derecede fiziğiyle mankenlikte boy göstermiştir. 1,63 boyu olan başarılı manken bir müddet sonrasında ablasının desteği ile mankenlikten oyunculuğa geçiş yapmıştır.

Mankenlikten oyunculuğa geçen Bensu kariyerine ilk olarak Yol Ayrımı dizisi ile başlamıştır. Sonrasında ise Vicdan dizisinde boy gösteren başarılı oyuncu Boynu Büyükler dizisinde de rol almıştır. Ayrıca yeni proje olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde de karakter canlandırması yapmıştır.

Sadece televizyon dizisi değil şarkılarda da boy gösteren başarılı oyuncu Murat Dalkılıç’ın şarkısı olan Kader şarkısında da oynamıştır.

Kendisi ile yapılan röportajlarda ilerleyen zamanlar için proje düşüncelerinin de olduğunu söyledi. İlk zamanlarda mankenlik ile başlayan başarılı oyuncu sonrasında ise televizyon sektörüne adım atmıştır. Sadece dizi oyunculuğu değil kliplerde de oyunculuk yapmaktadır. Bu bakımdan da çeşitli alanlarda boy gösterdiğini söylemek mümkündür.

bensu-soral-ifşa

Bensu Soral Doğum Tarihi:  1991 Doğumlu


Bensu Soral burcu:  Kova


Bensu Soral Kilosu: 55


Bensu Soral Boyu:  1.63


Bensu Soral Göz Rengi: Yeşil


Bensu Soral Saç Rengi:  Orta Kumral


Bensu Soral Eğitim Durumu: Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü


Bensu Soral Sevgilisi:  Bilinmiyor


Bensu Soral Evli mi:  yok


Bensu Soral Eşi:  yok


Bensu Soral instagram Hesabı:  @Bensusoral


Bensu Soral  Twitter Hesabı:  @Bensusoral


Bensu Soral Facebook Hesabı:  Bensusoral


Bensu Soral Snapchat Adresi: Snapchat Kullanıcı adı kedivelisi


Bensu Soral Swarm Adresi: Swarm Kullanıcı Adı bensusoral

YORUM YAP
YORUMLAR