Bengü'nün düğün davetiyesi ortaya çıktı

Geçtiğimiz yıl iş insanı Selim Selimoğlu ile aşk yaşamaya başlayan şarkıcı Bengü birkaç ay önce sosyal medya hesabı üzerinden müstakbel eşinin bir fotoğrafını paylaşarak ’29 Ağustosta evleneceğiz.’ İfadelerini kullanmıştı

Geçtiğimiz yıl iş insanı Selim Selimoğlu ile aşk yaşamaya başlayan şarkıcı Bengü, birkaç ay önce sosyal medya hesabı üzerinden müstakbel eşinin bir fotoğrafını paylaşarak '29 Ağustosta evleneceğiz.' demişti.

Bengü'den düğün davetiyesi ortaya çıktı

Düğün tarihinin yaklaşmasıyla hazırlıklara hız kesmeden devam eden güzel şarkıcının düğün davetiyesi ortaya çıktı. Gümüş renkli ve çiçek desenli bir davetiye tercih eden Bengü, kokteyl ile başlayıp nikah ile devam eden bir düğün planlıyor.

1 milyon lirayı gözden çıkardılar

Bengü ve Selim Selimoğlu, düğün hazırlıkları için 1 milyon lirayı gözden çıkardı. Kına gecesi, gelinlik, nikah sonrası parti elbisesi, yemekli düğün ve balayı için çift, 1 milyon lira bütçe ayırdı.



(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

 

YORUM YAP
YORUMLAR