"BEN KURBANIM"

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ KUBAT, ALDIĞIM BİR KARAR İLE İLGİLİ ÇOK İLGİNÇ AÇIKLAMA YAPTI. KUBAT'IN HAYATININ AKIŞINI DEĞİŞTİRECEK O KARAR VE SANATÇININ DÜŞÜNCESİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN.

Müzisyen Kubat, dört yıldır birlikte olduğu sevgilisi Eylem Hanım’la ekimde nikâh masasına oturacak. Kurban Bayramı’na denk gelen tören için Kubat, ‘Kendimi kurban ediyorum’ diyerek espri yaptı.

 

Doksanlı yıllardan bu yana Türk halk müziğinin en sevilen yorumcularından biri olarak gösterilen Kubat, dört yıldır beraber olduğu sevgilisiyle 4 Ekim’de evleniyor. ‘Acem Kızı’, ‘Bağa Gel Bostana Gel’, ‘Fidayda’, ‘Fincanın Etrafı Yeşil’, ‘Gesi Bağları’, ‘Karaağaç’ ve ‘Halkalı Şeker’ gibi türküleri yeniden yorumlayarak gönülleri fetheden Kubat, Londra’da yaşayan sevgilisi Eylem Hanım’la nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

 

Nikah tarihi olan 4 Ekim aynı zamanda türkücünün doğum günü ve çiftin nikahı ya Londra’da ya da Belçika’da kıyılacak.

 

Diğer yandan Kubat’ın doğum gününün de kutlanacağı nikaha çiftin aileleri ve dostları katılacak.

 

‘Kendimi kurban ediyorum’

 

40 yaşına basacak olan türkücü Kubat, dört yıllık ilişkisini sakladığı gibi nikahını da gizli tutmayı planlıyor. Kubat’ın yakın çevresine, “Bütün arkadaşlarım evlendi. Eee artık benim için de çoluk çocuğa karışma zamanı geldi. Kurban Bayramı’nda kendimi kurban ediyorum” diye espri yaptığı öğrenildi.

 

4 Ekim’in Kurban Bayramı’na denk gelmesinden dolayı Kubat ve Eylem çiftinin nikah tarihini birkaç gün ileriye atma ihtimali de konuşulanlar arasında... Çiftin nikah şahitlerinin kim olacağı ise henüz netleşmedi.

Abdullah Malkoç/ Milliyet

YORUM YAP
YORUMLAR