Bakın hangi ünlüler nerede nasıl geziyor nasıl vakit geçiyorlar?

Sosyete ve cemiyet hayatının tanınan simaları nerede nasıl geziyorlar... İşte size cevapları...

Aşıklar el ele alışverişte

EBRU ŞALLI - UĞUR AKKUŞ

Ebru Şallı, sevgilisi Uğur Akkuş ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Uzun süredir aşklarını gözlerden uzak yaşayan ikili, artık birlikteliklerini saklama gereği duymuyor. AVM'de el ele mağaza mağaza gezen Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çifti, soruları yanıtsız bırakmayı tercih ettiler. Kıyafet mağazalarında uzun süre vakit geçiren ikili, günün sonunda ise Parle Restoran da baş başa romantik bir akşam yemeği yemeyi de ihmal etmediler.

Ünlü televizyoncu Mesut Yar'dan eşine tam destek

MESUT YAR - FERDA YAR

Televizyonların başarılı programcılarından Mesut Yar, eşi Ferda Yar ile birlikte geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Geçirdiği bir kaza sonucu sol kolunda kırık oluşan Ferda hanıma destek olan Mesut Yar, " hastalıkta sağlıkta her zaman beraberiz. Alışverişe dedi, alışverişe geldik. Tek elle poşet taşımak olmaz, bende eşimle birlikte alışverişe geldim ki kendisine destek olayım." açıklamasında bulundu. Mesut Yar'ın hem anlamlı, hemde espirili açıklaması herkesi güldürdü. 

Bana olan ilgiden çok mennunum

KERİMCAN DURMAZ

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla fenomen olan dolduran Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz gün yakın bir arkadaşı ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'ne geldi. Akşam saatlerinde AVM'ye gelen iki arkadaş, kısa bir alışveriş turu yaptılar. Hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Kerimcan Durmaz, alışverişte geçirdiği süre uzasa da sevenlerinin ilgisine kayıtsız kalmayarak onlarla uzun süre hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu ilgiden rahatsız olmadığını söyleyen Durmaz, " herhangi bir rahatsızlık hiç bir zaman duymadım. Aksine bu sevgi beni mutlu ediyor." açıklamasında bulundu.

''Ailemle vakit geçiyorum''

YASEMİN ÖZİLHAN

Cemiyet hayatının tanınan simalarından olan Yasemin Özilhan, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Tek başına alışverişe çıkan sosyetik güzel, her zaman olduğu gibi şık giyim tarzı ile göz doldurdu. Bir süre önce Carter's mağazalarının halkla ilişkileri ile ilgilenen Özilhan, daha sonra bir giyim firması için özel bir kreasyon hazırlamıştı. Bu sezon için bir kaç görüşmeler olduğunu söyleyen Yasemin hanım, henüz netleşen bir projesi olmadığını söyledi. Tüm zamanını eşine ve çocuklarına ayırdığını söyleyen sosyetik güzel, "zamanımın çoğunu ailemle geçiyorum, çocukların okuluda başladı. Onlarla ilgileniyor bu süreçte." açıklamasında bulundu. 

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR