Arzu Yanardağ'a gizli adresten taciz!

Manken ve oyuncu Arzu Yanardağ (41), 3 Ocak günü İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne giderek, sosyal medya hesabı üzerinden cinsel içerikli taciz mesajlarına maruz kaldığını ileri sürdü

Arzu Yanardağ, sosyal medya hesabından kendisini taciz eden şahsın cezalandırılmasını istedi. Arzu Yanardağ'a mesaj atan sosyal medya kullanıcısının kimliği tespit edilemedi.

Sabah gazetesinin haberine göre; oyuncu, 3 Ocak günü İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne gitti. Arzu Yanardağ, sosyal medya hesabı üzerinden kimliği belirsiz bir kullanıcı tarafından cinsel taciz içerikli mesajlara ve görüntülere maruz kaldığını ileri sürdü.

İhbarı takipsizlikle sonuçlandırdı

Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu savcısına başvuran Arzu Yanardağ, kendisini mağdur eden şahsın cezalandırılmasını istedi ve ekran görüntülerini savcıya delil olarak sundu. Arzu Yanardağ'ın ihbarı sonrası savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yürütülen soruşturma kapsamında, söz konusu sosyal medya hesabı yurt dışı kaynaklı olduğundan IP adresleri tespit edilemedi. Savcılık, şüphelinin kimlik ve adres bilgilerinin tespit edilemediği gerekçesiyle ihbarı takipsizlikle sonuçlandırdı.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR