Arda Turan ve Berkay hakkında iddianame hazır! Savcı 12.5 yıl ceza istedi

Şarkıcı Berkay Şahin'in avukatı, Başakşehirli futbolcu Arda Turan hakkında 'tutuklama kararı' çıkarılması için savcılığa dilekçe verdi. Bu arada Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasındaki olayla ilgili iddianame hazırlandı.

Emirgan'daki bir eğlence mekanında Başakşehirli Milli Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavga sonrası Arda Turan hakkında 'cinsel taciz', 'ruhsatsız silah bulundurmak', 'genel güvenliği kasten tehliye sokmak' ve 'kasten yaralama' suçmalarıyla dava açıldı.

Arda Turan'a 12,5 yıl, Berkay hakkında ise 2 yıl hapis istemi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan'a 12,5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

Bu arada Berkay Şahin hakkında 'hakaret' suçlamasıyla bir iddianame hazırlandı. 'Tehdit' suçlamasından ise takipsizlik verildi.

Kamu davası açılmasını istedi

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen avukat Ayşegül Mermer, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe verdi.

Arda Turan'ın Emirgan'daki bir eğlence mekanında Berkay Şahin'e saldırdığı belirtilen dilekçede, daha sonra hastaneye giden Turan'ın, Şahin'i silahla tehdit ettiği aktarıldı.

Dilekçede, Turan'ın 'sözlü taciz', 'genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması', 'silahla tehdit' ve 'ruhsatsız silah taşıma' suçlarından tutuklanması ve hakkında kamu davası açılması istendi.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR