Anne olmanın zorluklarını anlatan Kim Kardashian tepki çekti.

Kanye West ile geçtiğimiz yıl evliliğini bitiren dört çocuk annesi Kim Kardashian, konuk olduğu bir podcast programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dünyaca ünlü ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian, sekiz yıl evli olduğu dört çocuğunun babası şarkıcı Kanye West ile çekişmeli olarak süren bir dav ile boşandı. Mahkemeden yapılan açıklamaya göre Kim Kardashian ile Kanye West çocuklarının velayetini paylaştı.

Kardashian ile West karşılıklı olarak eş desteğinden feragat etti. West, eski eşine sadece çocukları için ayda 200 bin dolar (yaklaşık 3 milyon 900 bin TL) nafaka ödemeyi kabul etmişti.

On Purpose adlı podcast programına katılan Kardashian, bekar bir anne olmanın zorluklarından bahsetti. Kardashian, şunları söyledi:

"Uyuyana kadar ağladığım geceler oluyor. Sanki evimde bir kasırga çıkmış gibi. Çocuklarım bazen kavga ediyorlar ve evde bana yardım edecek kimse yok. 'İyi polis-kötü polis'i oynamak sadece bana düşüyor.

Anneliğe ne kadar hazır olduğunuzu düşünürseniz düşünün, aslında asla hazır olamıyorsunuz. Ama anneliği çözeceksiniz ve çözdüğünüz gün, bunu atlattığınız için kendinizle gurur duyacaksınız."

Sosyal medya kullanıcıları "Ona yardım eden bir kadro yokmuş gibi konuşuyor.", "Kim'in her çocuk için bir tane olmak üzere tam dört tane dadısı var. Çocuklarını dadılar büyütüyor. Orta sınıfmış gibi davranmaya çalışmayı bırakmalı." ve "Kardashian'ın dadıları ve ortalama bir bekar anneye kıyasla çok fazla desteği var, ama yine de şikayet ediyor!" sözleri ile Kardashian'ı eleştirdi.

YORUM YAP
YORUMLAR