Anıl Altan: İkizlerimiz olacağını çok geç öğrendik

Sosyal medyanın sevilen ismi Anıl Altan, baba olduktan sonra ilk röportajı ile MAG okurlarıyla buluştu. Kızlarına duygusal mesaj ileten başarılı oyuncu baba olduktan sonra hayatında nelerin değiştiğini de özel röportajında paylaştı.

“ Bence kızlarımı kıskanacağım”

“Kızlarımın güçlünün değil haklının yanında duracağına eminim”

“ Hala tam idrak edemediğim bir durum baba olmak ama çok güzel bir duygu”

Sosyal medyanın en sevilen isimlerinin başında gelen Anıl Altan, ilk kez kutlayacağı Babalar Günü heyecanını MAG Haziran sayısı için verdiği özel röportajında paylaştı. İkiz bebek sahibi olacaklarını dört ay sonra öğrendiklerini söyleyen sevilen oyuncu, “ Pelin ilk doktora gittiğimizde aslında görmüş ve o zamanki doktorumuzu uyarmıştı. Ancak doktorumuz lekedir demişti. Ben askere gidip geldikten sonra tekrar doktora gittiğimizde tekil gebelik olarak bildiğimiz hamilelik süreci ikiz bebeklerimizin olacağını öğrenmemiz ile perçinlendi” diyerek hamilelik sürecinde başlarından geçen ilginç olayı anlattı.

Sempatik tavırları ve samimi halleri ile izleyicilerinin bir kez daha gönüllerini fetheden oyuncu çiftin anne , baba olarak yaşadıkları serüveni samimi röportajında paylaşan Anıl Altan, kızlarına ilettiği duygu dolu ilk Babalar Günü mesajında şunları söyledi: “Hep doğru yolda, güçlünün değil haklının yanında yürüyorsunuzdur buna eminim. Sizleri çok seviyorum ve her zaman her durumda yanı başınızdayım. Benimle her şeyi paylaşabilirsiniz güzel kızlarım. Sizi her zaman canından çok seven babanız”

YORUM YAP
YORUMLAR