Amerika'ya eşi Reza Zarrab'ın yanına giden Ebru Gündeş, Türkiye'ye döndü

Eşi Reza Zarrab'ı görmek için Amerika'ya giden şarkıcı Ebru Gündeş ülkeye döndü! Ebru Gündeş gazetecilere yakalanmamak için çok dikkatli davrandı.

İran'a ambargoyu delmekle suçlanan Reza Zarrab, Amerika'daki Halkbank davasında yargılanmış, itirafçı olup serbest bırakılmıştı.

Herkesin merak ettiği Reza Zarrab, geçen hafta New York'ta bir kadınla yemek yerken yakalandı. Reza Zarrab'ın yanındaki kadın ise Ebru Gündeş'in eski arkadaşı Ayşegül Akgün çıktı.

Bu gelişmenin ardından eşi Ebru Gündeş
kızıyla soluğu New York'ta aldı 

Reza Zarrab'la Ebru Gündeş Manhattan'ın en lüks oteli Four Seasons dairesinde bir araya geldi ve bir süre sonra tartışma çıktı. Sesler o kadar yükseldi ki kordidorlar çiftin bağrışlarıyla yankılandı. 29. daiereye yakın odalar yüksek sesten ötürü resepsiyona şikayette bulundu.

Ebru Gündeş bugün Türk Hava Yolları'na ait uçakla saat 13.00'da kızıyla birlikte New York'tan İstanbul'a geldi. Pasaport işlemlerinin ardından gazetecilere yakalanmadan Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR