Aleyna Tilki: Bir arkadaşımın ön camını patlatmıştım!

Aleyna Tilki’nin aşkın markası Cornetto için hazırladığı yaz şarkısı “Nasılsın Aşkta?” klibi hem Türkiye’de hem dünyada müzik listelerinde rekorlar kırıyor.

Aşkta cesur olmaları ve ilk adımı atmaları için gençleri cesaretlendiren Cornetto’nun yaz şarkısında ‘Nasılsın Aşkta?’ diye soran Aleyna Tilki, bu kez kendisinin aşkta nasıl olduğunu anlattı. Aşkta bazen çılgın, bazen romantik, bazen de gözü kara olduğunu belirten Aleyna Tilki, aşkın farklı halleri üzerine konuştu. Aşkta romantik misin sorusunu yanıtlayan Aleyna Tilki, aşkını ilan etmek için bir zamanlar 2 metre uzunluğunda bir ferman yazdığını da bu videoda itiraf etti.

Soru 1- Aleyna Tilki çılgın bir aşık mıdır?

Cevap: En çok dışarıya vurduğum karakterlerden bir tanesi. Çok yakın bir arkadaşımla uzun bir sahil yolculuğuna çıktık, bir tane ağaç felaket budanmıştı, sanki canı yanmıştı. Ağaç ile aramda duygusal bir duygu, sahiplenme duygusu oluştu. O ağacı arkadaşımla beraber taşıdık önden arkadan tutarak, böyle bir şey olamaz. 

Soru 2- Aşkta çılgın olmayı öneriyor musun?

Cevap: Öneriyorum. Rutin olduğu zaman aşk olmuyor, sıkıcı oluyor.

Soru 3- Aleyna çılgın bir aşık mı?

Cevap: Karakterimin bir bölümü öyle, benim içimde bir kaç tane Aleyna olduğu için... Birtanesi de o.

Soru 4- Yaptığın en romantik hareket neydi?

Cevap: Bir gün hediye vermem gerekiyordu, sevdiğim bir çocuk vardı küçükken. Ferman yazdım 2 metreye yakın bir kağıda. Sevgiye bakış açımı anlattım ona. Baya orijinal bir hediye oldu...

Soru 5- Aleyna gözü kara bir aşık mı?

Cevap: Gözü kara bir aşık. Aslında benim dünyamda yaşayan bir dönemde ki Aleyna...

Soru 6- Bize gözü kara bir anını anlatır mısın?

Cevap: Bir kere reçel yapmıştım, ama çok uğraştım başında bekledim çok güzel paketledim. Bir gün kahvaltıdayız, reçel yiyeceğiz bir arkadaşım reçelime 'Katı bu asla yiyemem bunu' dedi. Neye uğradığımı şaşırdım, arkadaşımın ön canımı patlatmıştım.

Soru 7- Aleyna aşkta nasıldır? 

Cevap: Ben aşkta bazen görü kara, bazen çılgın, bazen romantiğim...Peki sen aşkta nasılsın?

YORUM YAP
YORUMLAR