Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir artım bambaşka biri! Son pozları çok bomba

Alemin Kıralı dizisinde canlandırdığı 'Oben' karakteriyle yıldızı parlayan Birsu Demir, yıllar içinde büyük bir değişim yaşadı.

Şafak Sezer, Oya Başar, Evrim Akın, Zeynep Gülmez ve Metin Yıldız gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Alemin Kıralı dizisi bir dönemin en çok izlenen yapımlarından oldu.

Tekrar bölümleriyle de ilgiyle izlenen Alemin Kıralı'nda "Oben" karakteri ile izleyici karşısına çıkan oyuncu Birsu Demir kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Dizinin bitmesinin üzerinden yıllar geçse de Birsu Demir, son dönemdeki değişimi ile gündeme geliyor. Sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Dua Lipa ve Neslihan Atagül'e benzetilen ünlü oyucunun fotoğrafları binlerce beğeni ve yorum alıyor.

24 yaşında olan Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir, verdiği son pozlarla da gündem oldu. Saçlarını kıvırcık yapan ünlü oyuncu çok beğenildi. Sosyal medya kullanıcıları "Sana ne olmuş?", "Bu Oben olamaz", "Tanıyamadım" ve "Değişimin böylesi" gibi yorumlarda bulundu.

YORUM YAP
YORUMLAR