Ajda Pekkan'ın poposu yine gündem yaptı!..

73 yaşındaki Ajda Pekkan geçen yıl yemek yaparken çekilen fotoğrafını paylaşmış,  "Yemek de yaparım kariyer de" notunu düşmüştü. Brezilya'da bir kadının popo estetiğinden ölmesi Ajda Pekkan'ın poposunu gündem yaptı

73 yaşındaki Ajda Pekkan geçen yıl yemek yaparken çekilen fotoğrafını paylaşmış,  "Yemek de yaparım kariyer de" notunu düşmüştü. Sosyal medyada bu pozu çok tartışılan Pekkan'ın popo estetiği yaptırdığı iddia edilmişti. Pekkan ise sırrını şöyle açıklamıştı:

''Beni örnek alın''

''Yürüyüş yapıyorum, çok su içiyorum. Belki de benim bu enerjim, içimdeki kıpırtılar, hayatı bu kadar sevmem, her şeyim spora bağlı. Her sabah zencefil-limon-bal karışımını bir bardak suya katıp içiyorum. Beslenmenize önem gösterin ama yediklerinizi takıntı yapmayın. Kebap da yiyin balık da... Spor insanı çok farklı kılıyor.

Bana bakın, beni örnek alın. Benim şimdiye kadar çoktan dert yanmam lazımdı ama öyle değil tutunacaksınız hayata, asılacaksınız. Çünkü sizden başka kimse yok. Hiçbir zaman güzel kadın figürü olmak istemedim istemedim. Ama her zaman vücudumu korudum. Formda kalmak için genetik ve spor çok önemli.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR