Ahmet Kural, “Sıla seni bitireceğim Ahmet Kural” dedi!..

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği olayın perde arkasında neler yaşandığı yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Ahmet Kural’ın savcıya verdiği ifadeye Kanal D Haber İstihbarat Şefi Emrullah Erdinç ulaştı!..

- Özel Haber -
 

Ahmet Kural’ın çok konuşulacak ifadesinde Sıla’nın ayrıldıktan sonra araya tanıdıklarını sokarak kendisiyle barışma istediğinde olduğunu iddia eti. Sıla bununla da yetinmeyip “Sana şarkı yazdım” diye mesaj atmış Kural’a. Şarkıyı da dinletmiş.

Ahmet Kural bundan çok etkilenmiş ve ikinci bir şans vermeyi düşünmese de fikrini değiştirmiş. Sıla’nın ablasıyla tanışmak istediği için aile yemeğine çıktıklarını, o akşam alkol aldıklarını da ifadesinde belirtmiş Ahmet Kural.
 

Ahmet Kural olay gecesi Sıla’ya “Anne ve babamım yanındaydık. Aile kurmayı planlıyoruz. Benden çocuk sahibi olmak istiyorsun. Ayrı kaldığımız dönemde  o kişiyle neler yaşadın?” diye sordum. “Her seferinde değişik şeyler anlattı. Sadece arkadaşız dedi. Bana asılıyordu dedi.”

Ahmet Kural, Sıla’nın bu tutumu karşısında çok kızdığını, Sıla’ya bir şey yapmamak için olay yerinden kendisinin ya d Sıla’nın uzaklaşması için çabaladığını belirtti. Sıla’nın şoförünü de aramış. Sıla ile itişip kakıştıkları sırada birbirlerine bağırdıklarını ama Sıla’yı asla tehdit etmediğini ve şiddet uygulamadığını özellikle vurguladı. Ahmet Kural’ın ifadesindeki en çarpıcı detay ise Sıla’nın “Seni bitireceğim Ahmet Kural” iddiası oldu...

YORUM YAP
YORUMLAR