45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesinde yaşananlar...

Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı gecede eğlenceli ve duygusal anlar yaşandı. Türker İnanoğlu, Cüneyt Arkın, Gökçen Kaynatan, Nilüfer, Sıla ve Müslüm Gürses'in Onur Ödülü aldığı geceye Cem Yılmaz esprileriyle damga vurdu.

İŞTE 45. PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİNDE YAŞANANLAR...

Hürriyet Gazetesi ve Pantene işbirliği ile 45.si düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreni Zorlu PSM'de birbirinden ünlü isimlerin katılımı ile yapıldı. Gecede 45 dalda ödül verildi.

ÜNLÜLER KIRMIZI HALIDA

Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlü isimler şıklıkları ile göz doldurdu.

KANAL D VE CNN TÜRK'E ÖDÜL

En İyi Haber Programı ödülünü 'Tarafsız Bölge' programı ile Ahmet Hakan, En İyi Kadın Haber sunucusu ödülünü ise Buket Aydın aldı.

ALEYNA'NIN GÖZYAŞLARI

45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Pop Müzik" dalında ödüle layık görülen Aleyna Tilki, konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı.

CEM YILMAZ ESPRİLERİYLE GÜLDÜRDÜ

Jüri Özel Ödülü'nü almak için sahneye gelen Cem Yılmaz yaptığı esprilerle konukları güldürdü. Ödülünü alan Yılmaz, salonda bulanan sevgilisi Defne Samyeli'ye seslenerek " Bu ödülü gençliğimize kaldırıyorum" dedi.

'AMACIMIZ HER ZAMAN ÜRETMEK OLSUN'

"Onur Ödülü" MFÖ'den alan ünlü sanatçı Sıla yaptığı konuşmada "Çok teşekkür ederim. Bence en önemli kısmı süper kahramanlardan almış olmak. Bunun yanı sıra tabii ki onur duyuyorum. Teşekkür ederim. Amacımız her zaman üretmek olsun, bütün niyetim de budur. İyi akşamlar..." dedi.

AĞLAMAKTAN KONUŞAMADI

Gecede En iyi Çocuk Oyuncu Ödülü'nün sahibi 'Kadın' dizisinden Kübra Süzgün ile Ali Sami Sefil, 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinden Demir Birinci oldu. Ödülünü, dizide annesini canlandıran Özge Özpirinçci'nin elinden alan Kübra Süzgün ağlamaktan konuşamadı...

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR