2018 yılının en ünlü gelinleri ve gelinlikleri...

İşte, bu yıl evlenen ve gelinlikleriyle çok konuşulan ünlü gelinler...

Aslıhan Doğan

Ünlü futbolcu Arda Turan ve İş insanı Sabri Doğan’ın kızı Aslıhan Doğan, bu sene sade bir törenle dünya evine girdi.Doğan, gelinlik yerine 4 bin liralık Paule Ka marka bir elbise tercih ederken, 2 bin 500 liralık Chanel broş ve 2 bin liralık Vakko gelin tacıyla görünümünü tamamladı.



Bengisu Uzunöz

Geçtiğimiz yıl ünlü oyuncu Sarp Apak ile evlenen Bengisu Uzunöz’ün gelinliği oldukça dikkat çekti. Tüy ve transparan detaylı gelinlik, düğünün önüne geçecek cinstendi. Hareketli ve farklı bir tarz yakalayan Uzunöz, yılın en çok konuşulan gelinleri arasında…

Aslıhan Hünel

Sevilen şarkıcı Aslıhan Hünel ile Fatih Yurtsever bu sene dünya evine girdi. Balık formunda dar kesim bir gelinlik tercih eden Hünel, dantel ve transparan detaylı gelinliğinin içerisinde zarif bir görünüm yakaladı. Işıltılı takıları ve gelin çiçeğiyle görünümünü tamamladı.

Buse Varol

Ünlü şarkıcı Alişan’la geçtiğimiz aylarda dünya evine giren oyuncu Buse Varol, gelinlik seçimini yalnızca tek bir tercihten yana kullanmadı. Düğüne hazırlanırken 3 farklı gelinlik tercih eden Varol, takipçilerden övgüler aldı.Baba evinden çıkarken tercih ettiği gelinlik hakkında "Bu güzel gelinlik canım Esra teyzemin. 33 yıllık gelinliği evden çıkarken giydim" yorumunda bulundu.

Hande Soral

Geçtiğimiz yıl kendisi gibi oyuncu İsmail Demir ile evlenen Hande Soral, Tuvanam imzalı bir gelinlik tercih etti.

Cansu tosun

Çukur dizisinin sevilen oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil ve kendisi gibi oyuncu olan Cansu Tosun geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi. Askılı bir gelinlik tercih eden Tosun, baştan aşağı dantel detaylarla süslenmiş gelinliğiyle zarif bir görünüm yakaladı. Sade bir topuz, gelin tacı ve gelin çiçeğiyle hoş bir görünüm elde etti.
 

Seray Sever

Ünlü oyuncu Seray Sever, geçtiğimiz aylarda Eray Sünbül ile dünya evine girdi.
 

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR