1 yıl dolmadan 41 milyon görüntülenmeye ulaştı!

Bilal Özcan’ın Instagram’da büyük başarısının sırrı nedir? Kalite, Tecrübe, Güven...

Gazeteci Bilal Özcan’ın Instagram’da büyük başarısının sırrı nedir?

Özcan, @bilalozcannofficial hesabını açalı bir yıl dolmadan instagram'da 75 bin takipçi ile yükselişini sürdürüyor.  

@bilalozcannofficial 1 hafta içinde 41 milyon görüntülenme ile rekora koşuyor.

Bilal Özcan kimdir?

Ünlülerin magazin dünyasında en iyi tanınan gazeteci isimlerinin başında yer alan Bilal Özcan mesleğe 1977 senesinde Son Havadis isimli gazetede Polis Muhabiri olarak adım atmıştır. Ardından 11 sene boyunca dönemin en tirajlı gazetelerinden Günaydın’da Muhabir ve Haber Merkezi Müdürü olarak görev yapmıştır.

1990’da Meydan Gazetesi Özel Haber birimini kurmuş, bir sene sonra Türk Star Gazetesini, 1992 yılında da Alem Dergisi Avrupa baskılarını başlatmış ve yönetmiştir. Türk televizyon tarihinin ilk Paparazzi programına Bilal Özcan hazırlamış, yönetmiş ve sunmuştur.

5 yıl İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Magazin Gazeteciliği dersi veren Bilal Özcan Show Tv Alem, Tercüman, Fısıltı Gazetesi, Süper Magazin, Kanaltürk, TNT, Star Tv, Bugün Gazetesi, TV Em gibi bir çok kanal, gazete ve programda farklı pozisyonlarda görev yapmıştır.

Günümüzde www.bilalozcan.com , www.pabucumunstari.com ve www.magazinduayeni.com isimli web siteleri ile internet üzerindende görevini devam ettirmektedir.

Bilal Özcan YOUTUBE kanalı @BilalOzcanCom da her gün yeni videolarında ilginç magazin haberlerini araştırmacı gazeteciliğiyle değerlendirmekte ve yorumlamaktadır.

Evli ve 3 evladı olan Bilal Özcan, Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu mezunudur.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR